Casarse a Catalunya

BBFW DIA 1: JESUS PEIRO

  Temps de lectura: menys d'un minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Jesus Peiro - BBFW 2022
Jesus Peiro - BBFW 2022
Jesus Peiro - BBFW 2022

El 20 d’abril, començava l’esdeveniment més gran del sector nupcial. La Barcelona Bridal Fashion Week! Torna l’esdeveniment tan esperat per tots i no podia començar de millor manera, Jesús Peiró va ser el primer a debutar la passarel·la BBFW, que promet matar i conquerir tots els nuvis.

I la veritat, és que la marca va deixar a tothom amb la boca oberta i el cor rendit davant el concepte que van presentar per a la col·lecció 2023, un Jardí de Llum.

Alguna vegada t’has imaginat caminant per un camí encantat ple de flors i colors vibrants? Això va ser exactament el que va passar en aquesta desfilada, màgia! Merche Segarra es va inspirar en l’efecte que la llum té sobre les flors, en flors translúcides, focs artificials, flors que suren de manera indisciplinada, espurnes que brillen, centelleigs amagats. 

En aquest jardí de llum, la llum es veu com una festa, on les nimfes viuen entre un mar de corol·les. Merche va més enllà quan crea criatures màgiques que comparteixen misteri, festivitat i indisciplina. Tot això es reflecteix en les característiques i els detalls dels vestits d’aquesta col·lecció. Capes de fades, aura de llum, flors grans i petites, cuques de llum enceses, faldilles de gran volum, vestits de suau crepè, esquenes obertes a la brisa. Un ambient harmoniós, de pau, on les nimfes cobren vida. Una desfilada memorable.

Fotografies: Barcelona Bridal Fashion Week

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.