Casarse a Catalunya

¡Clarins celebra 30 anys de maquillatge, de bellesa, d’audàcia i de passió!

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Clarins va celebrar el seu 30 aniversari de maquillatge els passats 4 i 5 de novembre. On es va  realitzar un extraordinari esdeveniment que va tenir lloc en el barri de Salamanca de Madrid.

La bellesa s’ha de cuidar tant per dins com per fora. Tenim la necessitat de sentir-nos bé amb nosaltres mateixes, obtenir un benestar complet, tant mental com corporal. Clarins porta 30 anys escoltant a totes les dones i formant part de les seves històries, intentant contribuir i millorar el seu dia a dia establint una confiança recíproca que es transmet de generació en generació. El maquillatge és una manera d’expressar-se, de ser, de sentir-se còmoda, d’augmentar l’autoestima i de confiar en una mateixa, però, sobretot, el maquillatge representa llibertat; a arriscar, imaginar, crear, innovar… És a dir, ser tu mateixa. 

Clarins proporciona un maquillatge que et cuida més enllà de la bellesa, tracta i protegeix la pell de les dones en totes les seves etapes, aportant resultats visibles a través de les seves formulacions a base de plantes. A més, proporciona una gran paleta de colors vibrants i irresistibles per a ressaltar totes les faccions de la cara i el to de pell. Sentir-te única i especial és l’objectiu principal de Clarins. 

En 1992, la marca va llançar la seva línia de maquillatge i, des de llavors, ha estat pionera a incorporar elements sostenibles en els seus productes amb l’objectiu de disminuir l’impacte ambiental, apostant per la bellesa responsable. Posteriorment, aquesta gamma de productes ha evolucionat i innovat contínuament per a cuidar la pell de les dones; amb una extensa proposta de textures sensorials i tonalitats inclusives concordes amb cada tipus de pell.

 Clarins sempre ha cregut en el poder de l’essència de les plantes, per aquest motiu van començar a formular amb els seus extractes, que aporten beneficis indiscutibles per a la cura de la pell. Aquest factor marca la diferència de Clarins.

Clarins cuida de tu!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.