Casarse a Catalunya

Un anell per a cada núvia

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Hi ha moltes històries en el nostre passat que expliquen el significat de portar un anell de compromís.
La més consolidada és que s’entrega una joia a la persona estimada que s’ha de posar al dit anular, que és l’únic que té la vena amoris, que va directament al cor. Els egipcis creien que havien d’intentar tancar aquest dit amb un anell perquè l’amor no se’ls escapés pels dits.
Els jueus s’intercanviaven anells tan grans que no se’ls podien posar a cap dit. Aquest costum ha arribat avui dia d’una forma bastant universal, repleta de diamants i pedres precioses. Aquí teniu la nostra selecció d’anells de compromís que us arribaran directament al cor!

Cartier: elegància i distinció

Col·lecció Étnicelle de Cartier

Un anell per a una núvia portadora d’un estil únic i seductor. Aquesta delicada joia transmet força i determinació a la vegada que un gust distingit. El diferencia el diamant encastat amb forma rectangular al bell mig d’una successió de pavé de diamants, que conformen un conjunt inigualable i atemporal. Una joia de la col·lecció Étnicelle de Cartier que pot adornar qualsevol look i esdevenir la protagonista.

Staring: el poder de la simplicitat

Simplicitat i refinament és allò que millor descriu aquest anell de la marca Staring. La peça destaca per la seva senzillesa, que al fixar-s’hi descobreixes que hi ha molt més: mitja corona de diamants recorren aquest cercle daurat per a crear una joia per a portar sempre. No hi ha un moment que no pugui donar el seu toc especial. Modesta però efectiva, és una joia discreta i elegant.

Patricio Minconi: La força de la natura

Patricio Minconi

La marca Patricio Minconi es caracteritza per crear joies inspirades en la natura. Treballen amb branques, llavors i plantes per a crear, mitjançant la fosa del metall, una peça única. Aquest anell, anomenat “Piedra Luna” està format a partir de branques de pruners i brots de planta crassa. Juntament amb l’or i la pedra natural, és una peça distintiva i especial que té el valor de l’artesania i la força de la natura en el seu interior.

Unalba: suntuosa i encertada

Amb un diamant al bell mig de la peça és impossible no fixar-se en aquesta creació d’Unalba. Dues formes entrellaçades comencen al bell mig del cercle daurat per trobar-se amb motius florals decorats amb diamants i acompanyats amb detalls que semblen branques. Un petit diamant culmina la flor, però la gemma central és la que domina l’atenció de l’espectador.

Anells de núvia dignes de les mans més atrevides i somiadores!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.