Casarse a Catalunya

Romanticisme en estat pur. Mireia & Amaury

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Entre jardins plens d’arbres replets de vida i romàntics llacs, Mireia i Amaury es van prometre amor davant la presència dels seus éssers més estimats.
La Mireia i el Amaury van despertar sabent que aquell dia seria recordat tota la vida. A partir d’aquell moment els esperava un camí d’alegria i amor, l’un per l’altre, per sempre. Un oasi en el cor de l’Alt Empordà és el lloc on els nuvis van decidir prometre’s amor etern, La Farinera de Sant Lluís, una antiga fàbrica de farina que dóna un toc de distinció i elegància a qualsevol esdeveniment que aculli.
Si la ubicació ja era màgica, Molist es va encarregar de deixar-ho tot a punt inundant el lloc de precioses flors.
Gràcies a l’equip de wedding planners Entre Tonos Pastel, l’organització i el disseny de la decoració va estar cuidats find l’últim detall perquè els nuvis aconseguissin tenir el casament amb el què sempre havien somiat.
La parella ho va inundar tot de color bordeus. Les dames d’honor anaven totes vestides en aquest to, però cadascuna d’elles va triar un disseny que s’adaptés al seu estil personal. Quant als amics del nuvi, van vestir pantalons del mateix color que les dames d’honor, camisa blanca i americana negra, a conjunt amb el corbatí.
La núvia va escollir un vestit de somni, diseny de Jesus Peiró, amb escot en forma de V i grans llaços de vellut bordeus a les espatlles. Mireia va completar aquesta preciosa creació amb una espectacular capa amb caputxa del mateix dissenyador. Els talons eren de Miu Miu, també de vellut. Per al peinat, la núvia es va decantar per deixar que part de la seva gran cabellera volés al vent i fer-se un petit recollit adornant-lo amb un llaç de vellut de Mokuba. Francisk Molina va ser l’encarregat de deixar a la núvia enlluernadora.
Per descomptat, va ser un dia ple d’amor, plors, riures i ball al de la música del Dj Sweet Dreams. Els videògrafs de Marie Marry Me van saber captar-lo tot a la perfecció.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.