Casarse a Catalunya

Propostes de pentinats per a les núvies

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Trenes desfetes, recollits despreocupats, cues altes, cabells deixats anar o semirecollits amb decoració floral.
Les possibilitats pel que fa al look d’una núvia són infinites. I no només es tracta de seguir modes i tendències sinó que, el més important, és aconseguir fer sentir còmoda la núvia sent fidels sempre al seu estil.
Des de Backstage BCN creuen que és molt important que les noies se sentin a gust amb el look que lluiran en un dia tan important i, sobretot, que s’identifiquin amb el seu estil i la seva manera de ser. Fugen dels estils sobrecarregats que no van amb la núvia.
És essencial conèixer el seu tarannà per poder anar dibuixant el look que millor la representarà en un dia tan important com és el dia del casament Pel que fa al maquillatge segueixen els mateixos patrons. Prioritzen les pells ben treballades que llueixen una aparent normalitat a pesar de mostrar-se perfectes, sedoses i il·luminades.
Emmarquen ulls, ressalten llavis i destaquen pòmuls per tal de definir el rostre i potenciar la fisonomia de cadascuna d’elles. El lema de Backstage? Que les núvies brillin al màxim sense perdre la seva essència.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.