Casarse a Catalunya

Parlem amb Teca Sàbat

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Com Imagineu el dia del vostre casament?
Aquesta serà la primera pregunta que la Wedding Planner de Teca Sàbat us farà en el moment de trobar-vos. Digues “sí, vull” i a Teca Sàbat treballatan plegats amb tu per crear un ambient únic: ja sigui un còctel a l’aire lliure amb showcooking, un banquet en un espai idíl·lic, una masia o una vintage al vostre propi domicili.
Ells adapten a les vostres necessitats creant uns menús a mida de casa ocsió. A Teca Sàbat els agrada que els feu partícips de les emocions i sensacions per aquell dia i axí ho transmeten després a cada detall del vostre casament.
Ideen casaments únics, on cada element ha sigut rigorosament triat, cuidat i mimat. Els agradarà acompanyar als nuvis en cada moment i posen a la vostra dispsició l’experiència i professionalitat d’un ampli equip que s’encarregarà de fer realitar els vostres somnis.
Si encara no teniu el teu espai, ells t’ajuden a trobar-lo i dissenyen amb vosaltres el vostre enllaç. Vols saber qui són, aquí teniu: http://www.tecasabat.com/index.php/ca/qui-som/equip Son una empresa catalana amb 40 anys d’experiència en el sector de l’alimentació especialitzada en càterings, menjar per emportar, xarcuteria i productes gourmet. La seva cuina és d’elaboració pròpia; treballen amb producte fresc i seleccionen les millors matèries primeres per a que t’emportis una cuina de qualitat, fresca i saludable, dels seus fogons a la teva taula.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.