Casarse a Catalunya

Meet your wedding planner

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Prepareu-vos per aquest dia inoblidable…
El dia en què coneixereu al vs. Wedding Planner! El 27 de Març teniu una cita amb les millors Wedding Planners de Barcelona a l’Hotel Meliá Sky. De 18.00 a 21.00 tindreu l’oportunitat de parlar amb totes i aconseguir respostes al moment.
Informeu-vos en persona sobre tots els dubtes que tingueu: Pressupostos personalitzats, podreu aconseguir ofertes i descomptes especials. A més podreu gaudir de la música d’un DJ convidat. Menjar les millors crispetes de la vostra vida . Provar els més dolços Cupcakes i pastissos de la ciutat. Participar de diversos sortejos, entre ells el d’una sessió de fotos . Guanyar un pack lluna de mel i endur-te records del fotomaton més divertit!
Una Wedding Planner és la millor opció, i aquí us diem perquè: podràs organitzar el teu casament, però sense estrès! Comptar amb l’ajuda d’una Wedding Planner et permetrà gaudir de les parts més divertides i amenes de la preparació del teu casament. Mentre tu ho passes bé creant els detalls que més il·lusió et fan de les teves noces, el teu Wedding anirà gestionant altres preparatius, incloent-hi diversos pressupostos, contactant diversos espais, comprovant disponibilitat amb proveïdors, etc.
Una organitzadora de noces ho té tot sota control, fins a l’últim detall, perquè tot quedi absolutament perfecte. Trauràs el màxim rendiment al teu pressupost: Al contrari del que molts pensen, comptar amb una Wedding Planer pot estalviar molts diners. Elles saben quins són els millors proveïdors, depenent del teu estil, casament i pressupost. Això és més complicat del que sembla, saps quants proveïdors de flors hi ha? Ella ja sap quin és el millor per a tu! També disposen dels millors preus amb càterings, restaurants, músics, etc. I et poden negociar un millor preu per a aquesta Masia a la qual li tens l’ull fitxat!
Tindràs més temps per a tu i la teva parella: Saps que el 20% de les parelles es trenquen després de prometre? I és que preparar un casament suposa una inversió de temps enorme, a més de suposar una gran quantitat d’estrès i preocupacions. Ara és el moment de gaudir del vostre compromís, de decorar o redecorar la vostra llar, d’anar al cinema o a sopar, de sortir a fer aquestes excursions o viatges que volíeu fer … Sense deixar de tenir el control de com vols que sigui el teu casament, pots comptar amb l’ajuda d’una Wedding, que t´ oferirà les millors opcions i alternatives, Tu només hauràs d’escollir la que més t’agradi!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.