Casarse a Catalunya

Les 4 firmes catalanes que has de conèixer aquest 2019

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Et cases aquest any? Ets una enamorada dels Ateliers amb essència pròpia?
Llavors pren nota d’aquestes quatre dissenyadores catalanes que s’encarregaran de fer realitat els teus somnis. Sempre han estat més a prop teu del que t’imagines…

Anna Deulofeu: per a núvies amb caràcter amants del boho-vintage

Si ets una núvia amb molt d’estil i caràcter, Anna Deulofeu és la teva marca. Els vestits de l’Anna desprenen personalitat en cada detall. Capaç de dissenyar peces úniques inspirades en la natura i confeccionades amb molt d’amor des del seu preciós Atelier de Sant Celoni. Seguint les passes de la seva àvia, l’Anna ha creat tot un univers bridal que gira entorn de patrons infinits, fent de cada disseny una creació única perquè cada núvia pugui ser la millor versió d’ella mateixa al seu dia.

Laura Vila: natura, comoditat i bellesa

Si no tens clar l’estil que busques, a Laura Vila ho faran per tu. L’atenció personalitzada és un dels seus valors principals. La Laura té en compte les teves preferències per a trobar la forma que millor s’ajusti a la teva figura. S’esforça tant a escoltar a les seves núvies per a poder fer realitat els seus somnis, que és capaç de dissenyar una història d’amor en cada un dels seus vestits. Preparada per a escriure la història al seu idíl·lic atelier de Sant Cugat del Vallès?

Teresa Ripoll: més de 45 anys vestint els teus somnis blancs

La firma Teresa Ripoll, original de Girona, neix fruit de la passió per l’Alta Costura de les germanes Ripoll. Ambdues van formar-se a París i van tenir el privilegi de col·laborar amb grans marques de la moda com Pierre Cardin. Més de 45 anys després, els espectaculars dissenys de Teresa Ripoll es poden trobar a totes les parts del món. Peces d’ensomni amb un aire elegant i tradicional, ideal per a núvies exigents i inconformistes.

Mimètik Bcn: dissenys per a núvies amb llum pròpia

Darrere d’aquests impressionants vestits d’aire bohemi amb un toc de feminista encisador, s’amaga la Mireia. Una simpàtica dissenyadora que s’inspira en els teus somnis més romàntics per a confeccionar vestits fets a mà al seu acollidor atelier de Barcelona. A Mimètik Bcn torbaràs tan vestits fets amb molt d’amor per a núvies, com a dames d’honor i embarassades. Però ,si alguna cosa caracteritza aquesta firma, és la seva essència a bellesa i naturalitat. Un estil molt personal que et farà brillar amb llum pròpia el teu gran dia.

Dissenys amb Denominació d’Origen per a vestir el teu dia

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.