Casarse a Catalunya

La pura essència de la Costa Brava amb olor de sal

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La pura essència de la Costa Brava amb olor de sal, colors i textures del riu que es fusionen amb el mar i unes onades molt ‘braves’.
Un escenari únic per poder veure una de les albades més màgiques i salvatges des de la Platja de Pals (Baix Empordà).
Amb aquest preciós shooting a la Costa Brava de La Clau Events & Weddings vam poder gaudir d’un bonic matí que la nostra estimada terra ens va regalar. Un paratge excepcional per a somiar amb el nostre gran dia, rodejades d’amics, familiars i amor. Molt d’amor. L’ingredient essencial per a poder obtenir aquest meravellós resultat fotogràfic.
La combinació de la fusta amb els verds aigua, flor salvatge i el vent de fons van donar un toc únic en aquesta sessió de fotos per uns nuvis molt estiuencs. Aconseguint una posada en escena d’ensomni per tots aquells que volen donar-se el “Sí, ho vull” a la platja. Entre la puresa de la Costa Brava i l’encisadora olor de sal del Mediterrani.

Un amor màgic i salvatge!

Crèdits: Coordinació & WP : La Clau Events & Weddings Fotografia: Blanc Mate Foto Videografia: Edimatge Video Vestit Núvia: Rosa Clarà Girona Traje Nuvi: Onix Girona Perruqueria i Maquillatge: Bassols 47 Rentals: Grup Pous i Reposa Sapore Flors: Maria Fort Garcia Models: Melanie & Aleix Marti

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.