Casarse a Catalunya

La pura essència de la Costa Brava amb olor de sal

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La pura essència de la Costa Brava amb olor de sal, colors i textures del riu que es fusionen amb el mar i unes onades molt ‘braves’.
Un escenari únic per poder veure una de les albades més màgiques i salvatges des de la Platja de Pals (Baix Empordà).
Amb aquest preciós shooting a la Costa Brava de La Clau Events & Weddings vam poder gaudir d’un bonic matí que la nostra estimada terra ens va regalar. Un paratge excepcional per a somiar amb el nostre gran dia, rodejades d’amics, familiars i amor. Molt d’amor. L’ingredient essencial per a poder obtenir aquest meravellós resultat fotogràfic.
La combinació de la fusta amb els verds aigua, flor salvatge i el vent de fons van donar un toc únic en aquesta sessió de fotos per uns nuvis molt estiuencs. Aconseguint una posada en escena d’ensomni per tots aquells que volen donar-se el “Sí, ho vull” a la platja. Entre la puresa de la Costa Brava i l’encisadora olor de sal del Mediterrani.

Un amor màgic i salvatge!

Crèdits: Coordinació & WP : La Clau Events & Weddings Fotografia: Blanc Mate Foto Videografia: Edimatge Video Vestit Núvia: Rosa Clarà Girona Traje Nuvi: Onix Girona Perruqueria i Maquillatge: Bassols 47 Rentals: Grup Pous i Reposa Sapore Flors: Maria Fort Garcia Models: Melanie & Aleix Marti

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.