Casarse a Catalunya

Inmaculada García obre les portes de la nova botiga a Barcelona

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La dissenyadora Inmaculada García, que enamora sobre la passarel.

La de Barcelona Bridal Fashion Week temporada rere temporada, ha traslladat el seu atelier de Barcelona al carrer Casp, 52. Un nou inici però amb la il·lusió de sempre al cor de Barcelona. Una botiga molt especial, ja que compta també amb el taller de la firma, que fins ara estaven separats. Una unió que farà que la diseñadora tingui més facilitat per tractar i escoltar el desig de les núvies de primera mà. Un somni fet realitat per Inmaculada García.

Les portes es van obrir ahir a la tarda amb tota la il·lusió a Casp 52 de Barcelona, on les futures núvies podran rebre atenció personalitzada mentre descobreixen la col·lecció 2019 Ix Chel, que ja vam veure a la desfilada de la firma a BBFW. Una inauguració que va comptar amb l’actriu Elena Rivera i la directora de Barcelona Bridal Fashion Week, Esther María Laruccia. I també moltes cares conegudes, com Gemma Mengual.

“Diuen que recordar és viure i ens traslladem amb les maletes plenes de moments inoblidables. Núvies a la recerca del vestit dels seus somnis i dones que volen brillar en aquesta ocasió especial. Hem tingut el privilegi de compartir amb totes elles nervis, il·lusió, riures i llàgrimes. Gràcies per apostar per la nostra firma, gràcies per les vostres emocions, gràcies per les vostres confidències i, per sobretot, gràcies per la vostra estimació”. Amb aquestes paraules la dissenyadora convida a totes les futures núvies o convidades a visitar el nou emplaçament a Barcelona (Carrer Casp, 52).

Ens veiem a la nova botiga d’Inmaculada García!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.