Casarse a Catalunya

CooLifting, el tractament de les estrelles

  Temps de lectura: menys d'un minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Presumir d’un rostre radiant mai havia estat tan ràpid i senzill.
Aquest tractament és ideal per començar a preparar la teva pell per al dia més especial: el teu casament.
T’imagines un tractament antienvelliment sense necessitat de cirurgia i eficaç a l’instant? Doncs la pistola CooLifting ho ha fet possible. Projecta un potent flux de CO2 sobre els teixits facials, combinant amb una altíssima concentració d’actius antiaging nebulitzats a alta pressió i molta baixa temperatura. Allisa la pell, hidrata i aporta finor i lluminositat, elimina les arrugues superficials i redueix les més profundes, tant d’expressió com les d’envelliment en el contorn dels ulls, front, entrecella, galtes i zona labial.
El tractament és totalment indolor, el pacient gairebé no percep l’aplicació de flux de CO2. En qüestió de cinc minuts s’activarà l’àcid hialurònic al rostre i veuràs un efecte hidratant brutal en la teva pell. La teva cara s’omplirà de lluminositat, i a més, s’eliminaran les arrugues superficials.
També hi ha l’opció de fer-se el CooLifting CoolClear. Sempre que vulguis afegir un efecte clarificant a l’efecte antiaging. Serveix per a unificar el to de la pell en aquells casos amb diferències de pigmentació. La composició manté la mateixa base que CoolLifting però afegeix àcid kòjic, vitamina C (ascorbyl glucoside) i àcid glicòlic. T’animes a provar-ho? SK Barcelona

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.