Casarse a Catalunya

Confía en essència i disfruta de l’esdeveniment perfecte

  Temps de lectura: menys d'un minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La teva boda, un aniversari especial, un acte corporatiu…
Sigui la celebració que sigui, Essencia by Cristina Marty Events i el seu savor faire convertirà qualsevol esdeveniment en un moment inoblidable. La seva presentació ens va mostrar les claus, vols saber com va ser?
El Palauet, un preciós hotel barcelonès ubicat en un dels meravellosos edificis modernistes del Passeig de Gràcia, va acollir el passat 30 de novembre la presentació d’Essencia by Cristina Marty Events. La coneguda presentadora de televisió, Elsa Anka, va ser l’encarregada d’obrir un acte on els assistents van poder gaudir d’un càtering sublim a càrrec d’Esther Conde.
El bon gust s’apreciava a l’ambient de cadascun dels tres pisos on va tenir lloc la celebració: una delicada decoració floral firmada per Tàvola, un elegant photocall, la música en viu i uns increïbles detalls, van permetre fer-se una idea molt precisa de com seran els esdeveniments organitzats per Cristina Marty i el seu equip.
Va ser un moment ple de complicitat, afecte i diversió. Sense cap dubte, és l’equip ideal per organitzar qualsevol acte, per què no per al teu casament?

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.