Casarse a Catalunya

Sì Sposaitalia 2022

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’edició de Sì Sposaitalia 2022 es va realitzar a Fieramilanocity

L’edició de Sì Sposaitalia 2022, una fira dedicada als vestits de núvia en totes les formes més avantguardistes, es va realitzar a Fieramilanocity, amb l’objectiu de presentar un avenç de les col·leccions més exclusives i interessants que entraran al mercat l’any següent.

L’acte, estava obert obert deliberadament a la premsa i a les persones influents interessades en aquest sector concret, oferia a les empreses i als estilistes participants una gran visibilitat i l’oportunitat d’expressar la seva opinió sobre les iniciatives de la fira.

En poques paraules, Sì Sposaitalia és un dels esdeveniments nacionals més importants vinculats al món de la moda nupcial i cada any capta l’atenció dels experts del sector que, així, podran mostrar les seves creacions i donar-les a conèixer als qui busquen ofertes interessants i innovadores.

Algunes de les marques que van desfilar van ser:

Elisabetta Polignano

Els vestits de núvia Elisabetta Polignano 2023 van inaugurar les Collezioni Sì Sposaitalia durant la Setmana de la Núvia de Milà, amb una col·lecció plena de novetats i sempre en evolució, com la núvia contemporània.

L’any en què Elisabetta Polignano celebra amb èxit els seus 25 anys de carrera, arriba la nova col·lecció de núvies Evolution que la dissenyadora de la maison ha definit com «l’evolució de la metamorfosi», un procés de recerca ja iniciat a les col·leccions anteriors .

La gran novetat d’aquest any de la maison és el teixit de paper, una preciosa seda arrugada que la dissenyadora Elisabetta Polignano defineix com una autèntica “revolució” i que trobem en un joc de volums als vestits de la passarel·la.

My Secret Sposa

Per a l’ocasió, la marca Mysecret Sposa, presenta la nova col·lecció Flowers. Un homenatge a les flors i a la seva bellesa infinita. Mysecret Sposa s’inspira en com la mare naturalesa expressa la seva bellesa a través de les flors, per a crear vestits delicats i amb un disseny sofisticat.

Els elements que defineixen la col·lecció 2023 són sens dubte les mànigues. Aquestes, es presenten inflades i amb volums exagerats, donant un toc modern al vestit.

Michela Ferriero

La filosofia empresarial de Michela Ferreiro, sempre ha estat basada en crear peces refinades i chic, estudiades a cada detall, amb l’objectiu és produir una moda d’alta costura impecable. Per a la temporada de 2023, la marca presenta la seva nova col·lecció Chrysalis, que reflecteix el desig d’innovació i de singularitat. Està inspirada en les núvies que no volen renunciar a la feminitat ni a l’exclusivitat. 

 Els vestits es caracteritzen per les faldilles de sirena, les mànigues bullonades, els drapejats i els escots de cor, que aporten a tota la col·lecció un aire de romanticisme.

Allure Bridals

Els vestits de núvia d’Allure Bridals destaquen pels seus luxosos encaixos, la pedreria i les siluetes femenines. Cada vestit de núvia combina la delicadesa del disseny i els tocs tradicionals de la núvia amb una sensibilitat moderna.

 

Imatges cedides per l’agència la fira Sì Sposaitalia.

Si t´agrada aquest article comparteix ara!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.