Casarse a Catalunya

Com vestir al nuvi perfecte aquest 2019

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Si et cases o ets el convidat, t’ensenyem tres marques imprescindibles perquè puguis triar allò que més s’encaixa amb el que estàs buscant per aconseguir el teu look ideal.
Necessites un vestit especial o uns accessoris que marquin la diferència? Atreveix-te a ser únic i elegant.

Protocolo: per als nuvis més elegants

L’elegància més pura combina amb l’estil atrevit amb els vestits de Protocolo. La seva base clàssica trenca amb diferents colors i diversos estampats per a convertir-se en una marca de referència en el mercat per al nuvi que busca destacar per la seva personalitat. Des de 1991 realitzen vestits per a nuvis i invitats, i en aquesta selecció et mostrem alguns dels més destacats perquè trobis la inspiració per brillar.
Els vestits amb brocats, brodats o aplicacions sempre destaquen pel seu gust distingit. No sabem que tenen els motius florals que sempre aporten elegància, i més en una jaqueta damunt d’un color blau marí o vermell bordeus. Protocolo els destaca amb la solapa en negre i el llacet. Els pantalons ajustats donen el toc modern a aquests looks que casen perfectament amb la localització de somni.
Els tocs florals aporten alegria i frescor i més si són de color vermell. Ens fascina la idea que l’armilla robi protagonisme amb l’estampat i combini amb el mocador i la corbata. Si vols apostar per les flors però anar més subtil, afegeix-les només al mocador i la corbata. És una forma de fer d’un vestit gris una opció guanyadora. Un total look blau marí sempre ens fa sospirar. El color del mar té una elegància que agrada a tots els que saben apreciar el seu encant. En aquest cas s’han afegit tocs florals que sumen el factor sorpresa i contribueix que tots els convidats et recordin. Si t’agrada destacar, el teixit satinat és el teu millor aliat. Els reflexos que crea tenen fascinats a molts nuvis que tenen ganes de resplendir. Això no impedeix que puguis combinar aquest teixit amb una armilla puntejada i una corbata de diferents tonalitats de gris. Arrisca i guanya.

Xeviot: per a nuvis amb caràcter

Com a botiga multimarca Xaviot és una de les més especials i amb més varietat, on podrás trobar marques com Reda, Cerruti o Angélico, convertint-se en un lloc de referència per trobar el vestit que estàs buscant.
Dintre de Xeviot observem fascinades la colecció de Thomas Pina que ja ens inspira amb l’estil de les seves fotografies. Veiem a un nuvi amb actitud i polifacètic que canvia amb els diferents vestits que ens proposa la marca, servint d’inspiració a futurs nuvis, acompanyants o empresaris. Que l’aspecte sobri no t’enganyi: els detalls són els que fan d’aquest vestit una peça especial. La camisa amb ratlles subtils contrasta amb el llacet puntejat i el mocador de pit. Per a nuvis senzills que vulguin donar un toc especial.
El vestit puntejat és una de les apostes més arriscades, però quan el nuvi es decideix a portar-ho, deixa ben clar que li agrada marcar la diferència. És una molt bona opció per a combinar-ho amb blanc i negre, ja que innova però seguint amb els clàssics colors nupcials. Perquè el blanc no és només per a la núvia, atreveix-te a vestir-lo totalment o només amb la jaqueta, per crear dos blocs de colors que contrasten i combinen a la perfecció. Amb aquesta combinació guanyes en elegància. Aquest vestit combina petites ratlles amb un puntejat amb vermell. És una aposta única si vols fugir del clàssic negre i a més donar el toc que farà que tothom es fixi amb tu.

Macson: els accessoris que et faran brillar

¿On pots trobar els accessoris que estàs buscant per sorprendre el dia del casament? Macson t’ofereix una varietat de peces perquè trobis els aliats perfectes per al gran dia. Ja siguis el nuvi o un convidat, pots trobar el complement que et farà ser únic. La marca Barcelonina que inicialment va començar amb la camiseria ara és una gran empresa amb una varietat de productes que et fa l’elecció dels vestits molt més fàcil.
Pots trobar corbates de tots els colors i estampats, cinturons de diferents textures i materials, fulards per donar el toc especial a la primavera, uns tirants ben vistosos o les sabates que has estat buscant.

T’atreveixes a ser un nuvi diferent?

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.